Obchodní podmínky nástroje TRVALKYUM

Tyto obchodní podmínky se vztahují na poskytování služeb nástroje pro tvorbu trvalkových záhonů, které poskytuje podnikající osoba Ing. Josef Antoš, Pod Hájem 420, Kačice, 27304, IČ: 88270769, dále jen „dodavatel“, prostřednictvím webových stránek www.perenniculum.cz pro uživatele nástroje TrvalkyUM, dále jen „uživatel“.

Čl. 1 Úvodní ustanovení

1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen „VOP“) jsou nedílnou součástí smlouvy uzavřené mezi objednatelem a dodavatelem.

1.2 Smlouva mezi objednatelem a dodavatelem se uzavírá na základě písemného potvrzení objednávky dodavatelem. Písemnou formou se rozumí komunikace s pomocí platebního formuláře dostupného na webových stránkách www.perenniculum.cz.

1.3 Objednatel potvrzuje přijetí objednávky uhrazením platby. Veškeré změny nebo zrušení sjednaných podmínek smluvního vztahu lze provést pouze na základě výslovné dohody obou smluvních stran, a to v souladu s těmito VOP.

Čl. 2 Předmět plnění

2.1 Předmětem plnění je poskytování služeb nástroje na tvorbu trvalkových záhonů pro dané období, specifikované na webových stránkách dodavatele www.perenniculum.cz.

Čl. 3 Všeobecná ujednání

3.1 Dodavatel se zavazuje splnit všechny zveřejněné podmínky týkající se poskytovaných služeb, zejména rozsah, kvalitu a cenu služeb. Tyto podmínky jsou zveřejněny na webových stránkách www.perenniculum.cz.

3.2 Dodavatel je povinen dodržovat všechny další povinnosti uvedené v těchto obchodních podmínkách.

3.3. Objednatel je povinen při práci s nástrojem postupovat tak, aby jej využíval ku svému prospěchu za účelem, ke kterému je nástroj určen. V opačném případě hrozí postih se strany Dodavatele a případné odebrání přístupu bez nároku na vrácení uhrazené částky.

Čl. 4 Technické požadavky

4.1 Objednatel bere na vědomí, že pro úspěšné využití nástroje musí zajistit základní technické vybavení.

4.2. Jako základní technické vybavení je chápán počítač či tablet s přístupem k internetu a s minimálním připojením 4Mb/s.

4.3 Doporučuje se používat prohlížeč Google Chrome v nejnovější verzi nebo Mozilla Firefox ve verzi 100 a vyšší. Ostatní prohlížeče nemusí být kompatibilní.

Čl. 5 Termín poskytování služeb

5.1 Nástroj umožní editace každého jednotlivého záhonu po dobu jednoho roku. Po uplynuté této doby bude záhon zamknutý a jeho opětná editace bude možná pouze po prodloužení.

5.2 Dodavatel si vyhrazuje právo délku otevření záhonu změnit.

5.3 V případě, že služby nebude možné poskytnout z důvodu vyšší moci, je dodavatel oprávněn nabídnout náhradní způsob jejich zajištění, o čemž bude objednatel předem informován.

5.4 Dodavatel si vyhrazuje právo zrušit poskytování služeb z jakéhokoliv důvodu. V případě zrušení bude vrácena poměrná část uhrazené částky.

Čl. 6 Platební podmínky

6.1 Objednatel je povinen uhradit dodavateli celkovou částku za služby před jejich poskytnutím. Bez uhrazení není možné přístup do nástroje povolit.

6.2 Platbu lze provést pouze prostřednictvím platební karty online, bankovním převodem přes platební bránu, Google Pay a Apple Pay. Jiná forma platby není možná.

6.3 V případě neuhrazení platby online má objednatel možnost provést platbu znovu.

Čl. 7 Cena za služby

7.1 Cena za služby je určena v ceníku rozděleného podle tzv. balíčků zveřejněného na webových stránkách www.perenniculum.cz a je uvedena v objednávce.

7.2 Cena zahrnuje přístup k nástroji a případné doplňkové materiály po dobu trvání smlouvy, maximálně však po dobu 12 měsíců.

7.3 Dodavatel není plátcem DPH a cena je tedy uvedena bez sazby DPH.

7.4. Dodavatel poskytne Uživateli volný přístup k otestování nástroje zdarma. Otestováním nástroje se rozumí sestavení jednoho záhonu a využití funkcí exportu. Přístup k videím nástroje či tvorbě více záhonů je omezen.

Čl. 8 Affiliate systém

8.1 Affiliate partnerovi (dále jen „Affiliate“) bude náležet odměna ve výši 10 % (pokud není dohodnuto jinak) z každého prodeje zprostředkovaného konkrétní osobou, kterou Affiliate přivedl (dále jen „Zákazník“). Přesná výše odměny může být stanovena individuálně pro každého Affilata a může se lišit v závislosti na konkrétní dohodě.

8.2 Každý Zákazník přivedený Affiliate partnerem obdrží slevu ve výši 10 % z ceny zakoupeného produktu nebo služby pokud není stanoveno jinak.

8.3. Vyhrazujeme si právo kdykoli změnit výši odměny i slevu zákazníkovi bez udání důvodu. O této změně bude Affiliate neprodleně informován prostřednictvím e-mailu nebo jiné vhodné komunikační cesty.

8.4 Affiliate je povinen jednat v souladu s dobrými mravy, slušností a etickými standardy. Veškeré aktivity Affiliata musí být prováděny v souladu s platnými právními předpisy a těmito obchodními podmínkami.

8.5 Vyhrazujeme si právo nevyplatit odměnu Affiliate partnerovi v případě, že bude prokázáno porušení těchto obchodních podmínek, neetické či jinak nevhodné jednání nebo jakéhokoli jiného právního předpisu.

8.6. V případě jakýchkoli změn týkajících se výše odměny, podmínek programu nebo jiných relevantních skutečností, bude Affiliate informován s dostatečným předstihem, aby měl možnost přizpůsobit své aktivity těmto změnám. Informace budou poskytnuty prostřednictvím e-mailu nebo jiné vhodné formy komunikace.

8.7. Tyto podmínky jsou platné a závazné pro všechny účastníky Affiliate programu od okamžiku jejich zveřejnění.

Čl. 9 Storno podmínky, porušení smlouvy a reklamace

9.1 Objednatel, který je spotřebitelem, má právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení ceny služeb nejpozději do 14 dnů od uzavření smlouvy, a to bez udání důvodu.

9.2 Pokud objednatel začal služby využívat před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, ztrácí právo na odstoupení.

9.3 Objednatel nemá nárok na vrácení ceny služeb, pokud vzniknou překážky na jeho straně, které mu zabrání v řádném využití služeb.

9.4 Dodavatel si vyhrazuje právo odmítnout nebo vyloučit objednatele z využívání služeb, pokud opakovaně porušuje pravidla.

9.5 Objednatel má právo podat reklamaci na služby z důvodu dlouhodobé technické nefunkčnosti, pokud tato nefunkčnost trvá minimálně 7 dní a splňuje podmínky Článku 4.

9.6 Reklamace musí být podána písemně prostřednictvím e-mailu na adresu info@perenniculum.cz.

Čl. 10 Ochrana osobních údajů a zrušení uživatelského účtu

10.1 Objednatel poskytuje dodavateli své osobní údaje, které jsou zpracovávány v souladu s platnou legislativou. Detailní informace o ochraně osobních údaje najdete na stránce o Ochraně osobních údajů.

10.2 Dodavatel je správcem osobních údajů a zavazuje se s nimi nakládat v souladu s nařízením GDPR.

10.3 Objednatel má právo na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz, omezení zpracování a další práva uvedená v GDPR.

10.4 Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání smlouvy a poté vymazány ve lhůtě do 10 let od uzavření smlouvy.

10.5 Uživatel má právo kdykoli požádat o zrušení svého uživatelského účtu prostřednictvím e-mailu na adresu info@perenniculum.cz. V případě žádosti o zrušení účtu uživatel přichází o veškeré materiály a nemá nárok na vrácení jakékoliv částky.

10.6 Po obdržení žádosti bude účet zrušen do 14 pracovních dnů, a uživatel obdrží potvrzení o zrušení na svou registrovanou e-mailovou adresu.

10.7 Zrušením účtu dojde k trvalému smazání všech osobních údajů, pokud to neodporuje zákonným povinnostem dodavatele.

Čl. 11 Závěrečná ustanovení

11.1 Tyto VOP a právní vztahy mezi smluvními stranami se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

11.2 Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné ode dne jejich zveřejnění na webových stránkách www.perenniculum.cz. Dodavatel si vyhrazuje právo obchodní podmínky kdykoliv změnit.

11.3 Veškerá komunikace mezi dodavatelem a objednatelem bude probíhat prostřednictvím elektronické pošty, pokud se strany nedohodnou jinak.

11.4 Dodavatel je oprávněn měnit tyto VOP a změny zveřejní na webových stránkách www.perenniculum.cz.

11.5 Dodavatel nenese odpovědnost za chyby způsobené zásahy třetích osob do webových stránek nebo za užití webových stránek v rozporu s jejich určením.

Tyto obchodní podmínky jsou platné od 1. 9. 2024 a nahrazují všechny předchozí verze.